All Saints се завръщат с нов сингъл и албум

All Saints се събират отново и техният сингъл-завръщане "One Strike" е директен коментар на разбития брак на Liam Gallagher и Nicole Appleton.
 
След девет години пауза при всички положения се е насъбрал разнообразен музикален материал за наваксване от квартета и първото, което попада в обсега на вниманието им, е разводът на Nicole Appleton с изпълнителя от Oasis Liam Gallagher в края на 2014.
 
 
Момичешката банда от 90-те - в състав Shaznay Lewis, Melanie Blatt и по-голяма сестра Appleton, Natalie - се завръща тази година с EP-то "One Strike", което ще излезе следващия месец, както и четвъртия си студиен албум Red Flag. В изявление по повод завръщането им, Shaznay каза за новия сингъл: "Когато пиша, просто изливам това, което ми е на ума. Текстът дойде от съвсем реални събития. Nic минаваше през мното тежък период по онова време. И докато пишех, мислех главно за това".
 
Nicole - която има 15-годишен син Gene от Liam - добавя: "Говорихме си часове по телефона." Сестра й също не е останала встрани от болката й: "Първия път, в който чух песента в колата си, не можах да спра да плача, защото знаех с кристална яснота за какво става въпрос в песента." Liam и Nicole се разделиха заради изневерите на вокала през 2013, след 5 години брак и общо 13 години връзка. 
 
Red Flag - който идва 10 години след Studio 1 (2006) - ще излезе на 8 април. Сингълът "One Strike" ще го изпревари на 26 февруари.

Свързани новини

All Saints - "One Strike"

23.02.2016