Социалната мрежа за музиканти Music2Deal вече и в България

От тази година пред българския музикален бизнес се разкриват нови хоризонти и то с отворени врати към цял свят. На родна територия стъпи музикалният LinkedIn - социалната мрежа за професионалисти, но не от всяка дейност (както е LinkedIn), а единствено и концентрирано в областта на музиката. 
 
Наименованието на социалната платформа за музикален бизнес в целия свят е Music2Deal и притежава повече от 10 000 членове от над 35 държави (Италия, Русия, Англия, САЩ, Полша, Израел, Китай, Португалия, Мексико, Испания, Латинска Америка, Гърция и мн.др.). От тази година социалната мрежа стъпи и на българския пазар.
 
С появата на Music2Deal се разширяват възможностите за родния музикален бизнес с поле на изява в целия свят. В платформата се свързват един с друг само професионалисти - членове са редица известни имена, като Charles Foskett (продуцент на Paul McCartney и Kim Wilde), Stuart Epps (продуцент на Led Zeppelin, Elton John, Chris Rea), Sylvia Bell (мениджър на Lenny Kravitz, George Michael, Rolling Stones)... 
 
Това са само част от авторитетите в социалната платформа за музикален бизнес Music2Deal, с които и с ред други имена могат да се контактват български продуценти, мениджъри, дистрибутори, певци, композитори, музикални компании, магазини и школи и всеки, който е свързан с музикалния бизнес у нас. Комуникацията, както в повечето социални мрежи, става на принципа на безплатно регистриран профил. Подборът на българските участници в платформата ще е много внимателен и селективен, като ще бъдат приемани акаунтите само на тези, които доказват високо качество и професионализъм. 
 
Music2Deal е така устроена, че всеки търсещ или предлагащ музикален продукт, може да се свързва конкретно с този, който му е необходим. Ето какво казва продуцентът на Led Zeppelin Stuart Epps за платформата: "Music2Deal е фантастичен инструмент и чудотворна система, която определено помага за реализация в музиката, която упражняваш и с която правиш бизнес. Аз съм много за Music2Deal. Мисля, че е брилянтна социална мрежа.”

Свързани новини