Nasekomix представят нов албум тази седмица

На 11 февруари от 19:00 часа Nasekomix ще представят актуалния си албум Великани и джуджета в Младежкия театър. Това е една от първите възможности за феновете на групата да чуят и видят на живо песните от новия албум след неговата камерна премиера през лятото. 
 
Музиката във Великани и джуджета ни доближава до някои от най-интересните и магични природни местности в България. Част от записите за албума са осъществени на места като светилището при Татул, където се предполага, че се намира и гробът на самия Орфей, пещерата Утробата, местността Глухите камъни, Белинташ и Чудните мостове.
 
По време на предстоящия концерт ще бъде и премиерата на видеоклипа към песента "Middle Finger Class“, която е част от саундтрака към филма на Ивайло Христов "Каръци“. Премиерата на самия филм, който вече спечели няколко награди и събра адмирациите на публиката и критиката от няколко международни фестивала, ще бъде през март. Във видеото към песента на Nasekomix са включени няколко момента от филма, а останалите кадри са заснети от Емил Христов, който е снимал и "Каръци“. Режисьор на клипа е Тома Вашаров.
 
Преди Nasekomix да се качат на сцената на 11 февруари, концертът ще започне с изпълнения на специалния им гост от Берлин – Anka Gnoth. Билети за събитието вече се продават на касата на Младежкия театър, на цена от 10 лв.
 
Освен с музика на живо, на 11 февруари Nasekomix ще зарадват своите почитатели и с нови издания на албумите си: Великани и джуджета в нов формат и нов тираж на изключително успешния първи студиен албум на Nasekomix Adam’s Bushes Eva’s Deep, от който до момента групата е продала 11 000 копия. В момента групата работи по нов сайт, на който ще бъдат достъпни и специалните им мърчандайз продукти. Първото нещо, което феновете могат да си купят още след концерта в Младежкия театър, са ръчно брандирани суичъри.
 
 
Автентичният звук на Nasekomix и техният нов албум Великани и джуджета ви очакват на 11 февруари в Младежкия театър от 19:00 часа.

Свързани новини

Почти Nasekomix с клубен концерт

14.06.2022

Отиде си Рони от Nasekomix

17.10.2017