Ellie Goulding си взима почивка от музиката заради разбито сърце

Ellie Goulding ще направи пауза в музикалната си кариера, след като потвърди официално, че се е разделила с Dougie Poynter за втори път.
 
Двамата сложиха край на двегодишната си турбулентната си връзка миналия месец и Ellie признава, че най-трудно се справя с публичната страна на раздялата им. “Когато си в светлината на прожекторите, изглежда така, сякаш множеш да се справиш с всичко по-добре от всеки друг, което не е вярно ни най-малко”, признава тя пред в. "Sun". “Вече не съм във връзка и наистина ми е трудно.”
 
Изпълнителката иска да се оттегли, за да премисли и реорганизира личния си живот след края на световното си турне "Delirium" през октомври. “Не пиша нови неща в момента”, казва тя. “Не знам кога ще издам нов албум. Вероятно няма да е догодина. Трябва ми време насаме със самата мен.”
 
29-годишната звезда се надява в рамките на тази пауза да срещне различни и интересни хора. "Предвид професията ми, нямам кой знае какъв социален живот”, споделя тя. “И човек става склонен да се обкръжава само с хора от бранша. Искам да пътувам и да се срещам с нови хора, извън музикалната индустрия, да разширя хоризонтите си. Харесва ми идеята да не знам какво ще стане в следващия момент. Ако ме забравят междувременно, така да бъде. В един момент просто ще се върна.”

Свързани новини

#BestNewMusic: най-доброто напоследък

27.03.2023

Чуй Ели Гулдинг и "Let It Die"

20.10.2022

#BestNewMusic тази седмица

25.07.2022

Ели Гулдинг снима клип в София

20.06.2022

Ellie Goulding ще става майка

25.02.2021