Madonna разголи фенка на концерт в Австралия (видео)

Madonna отново провокира своите фенове, като на последния си концерт в Бризбейн дръпна блузата на своя фенка и показа гърдите й пред публиката, пише bgnes.com. 
 
Звездата беше в австралийския град като част от турнето си "Rebel Heart", което завършва тази седмица. Във видео от концерта, публикувано в интернет, се вижда как Madonna вика лично момичето на сцената и коментира: "Тя е от онези момичета, на които просто ти се иска да им шляпнеш един по задника... и да им дръпнеш блузката", след което наистина дръпва бюстието й надолу и гърдите на момичето се виждат. "Упс, сексуално посегателство! Можеш да направиш същото и на мен, ако искаш", казва шеговито певицата. 
 
 
Според австралийски медии момичето е 17-годишната Josephine Georgiou. Вместо да се оплаче от поведението на Madonna или дори да я съди, тя споделя, че това е било "най-хубавият момент от живота й", тъй като е била на сцената с певицата. "Защо ми е да съдя Madonna за най-хубавия момент от живота ми? Беше най-страхотната вечер. Тя ме наричаше модел на "Виктория сикрет" през цялото време и бях на сцената, беше много ласкателно", казва Josephine. Тя също така добави, че не се чувства засрамена от случилото се и е изненадана от това какво внимание е привлякъл клипът.

Свързани новини

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022