Spice Girls се завръщат с юбилейно турне

Култовата група Spice Girls се завръща на световната сцена – по случай 20-годишният й юбилей "спайските" решиха да се съберат за грандиозно турне, информира bgnes.com. 
 
"Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално", казва Mel B. Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Victoria Beckham. Тя категорично отказваше да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си. Досега.
 
Според източник, близък до звездата, Victoria смятала съвместното участие на Spice Girls при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се искало да разваля впечатлението от "красивото оттегляне". Все пак Posh Spice е омекнала донякъде към идеята и макар определено да няма да танцува или пее, ще участва в някои концерти и прояви по време на турнето по неуточнен засега начин. 
 
Колкото до другите "спайски", Mel B, Mel C, Emma Bunton и Geri Halliwell ентусиазирано мечтаят за триумфалното си завръщане. Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размера на хонорарите - има слухове, че всяка "спайска" може да получи по 10 милиона паунда. 

Свързани новини

Групата се завръща, но не на сцената

28.08.2023

Виктория Бекъм пак запя

26.07.2023

Момичетата ще са на път през 2023

15.03.2022

Spice Girls преиздават първия си албум

01.09.2021

"Изненадващата" сватба на Ема Бънтън

15.07.2021