Пано на св. Георги и бутилка вино за всеки именик на Sofia Mezi

Дванадесетчасово ежедневно безплатно забавление от 5 до 8 май очаква софиянци и гостите на столицата в Северния парк в кв. Надежда. 
 
Над 200 участника в четиридневна музикална програма, ежедневна детска спортна академия на открито, втора детска сцена с петчасови концерти, работилници за скейтборд и анимация, танцови уъркшопи, лунапарк, бабъл футбол, пейнтбол с лъкове и над 1000 награди са подготвили за децата организаторите на фестивала на балканската скара Sofia Mezi, в комбинация с турнири по табла и белот за по-възрастните, и мащабни концерти с имена като Мирослав Илич, НФА “Филип Кутев”, Борис Солтарийски, Нели Петкова, Сакис Кукос, Лео, Играта, Спенс, Кристо и много други.
 
За Гергьовден децата ще могат да оцветят двуметрово пано на Свети Георги и ламята, както и да участват в най-мащабната снимка с именици, правена някога. Организаторите обещават бутилка вино и сокчета за всеки, участвал в снимката. Музикалната програма за националния празник започва по обяд с рекордьорите на Гинес - “100 каба гайди” и включва НФА “Филип кутев”, световните шампиони ансамбъл “София 6”, Нели Петкова и децата от музикално училище Любомир Пипков.
 
“Първият ден от феста ще предложи за първи път в България звезден бабъл футболен мач между отбора на сърцето в състав Лео, Играта, Рмънеца и Енчев, Део, Спенс, Кристо и младежи от дом за деца, лишени от родителски грижи, който ще прерастне в тричасов концерт с кулминация в изпълнение на Борис Солтарийски”, споделя водещият Енчев, който определя феста като
най-мащания безплатен фестивал в България.
 
8 май, неделя, ще започне с междуучилищни стрийтбол и минифутболни турнири за купата на Васил Манчнко, и ще завърши с двучасов концерт на сръбския изпълнител Мирослав Илич и оркестър Цариброд.
 
Огромен киноекран ще излъчва най-великите мачове в историята на българския футбол всяка вечер от осем часа, докато всеки ден в пет ще се провежда семейна щафета с големи награди.

Свързани новини

Започва SOFIA MEZI 2015

17.12.2015

Наближава Sofia Mezi 2015

09.12.2015