Janet Jackson пусна клипа към "Dammn Baby" (видео)

Насред слуховете, че е бременна, Janet Jackson пусна видеото към "Dammn Baby" в края на миналата седмица.
 
 
Клипът се появи само часове, след като медиите съобщиха, че Janet и съпругът й, милиардерът Wissam Al Mana, очакват дете само две седмици преди изпълнителката да закръгли половинвековния си юбилей.
 
Новините за бременността следват съобщението на Janet през март, когато се наложи да отмени остатъка от световното си турне Unbreakable. "Точно започва втората част на турнето, но се налага внезапна промяна", беше обявила тя във видео, публикувано в туитър. "И смятм, че е редно вие първи да научите. Съпругът ми и аз планираме семейството си, затова ще се наложи да забавя турнето. Моля, опитайте се да разберете, че е важно да направя това сега. Налага се да почивам, докторът нареди. Но не съм ви забравила. Турнето ще продължи веднага щом мога."
 
Технически, Janet не споменаваше думите "бебе" или "бременност", и уклончивият й изказ накара медиите да спекулират на какво ли се длъжи това, но според последните новини, тя е във второто тримесечие на бременността си.
 
Изпълнителката никога не е крила желанието си да стане майка, но пред сп. "Harpers Bazaar" през 2009 беше обяснила, че е оставила тази тема в ръцете на по-висша сила. "Мисля, че ако ми е писано да имам деца, ще стане, ако такъв е божият план за мен", беше казала тя. "Но се надявам моето наследство да бъде, че нося усмивки по лицата на хората. Че им нося щастие с музиката си. Включително и бебета! Куп хора са идвали и са ми казвали, че са заченали децата си на моята музика!"

Свързани новини

Лаптопи капитулират пред Джанет

18.08.2022

Виж първи трейлър на JANET JACKSON.

05.01.2022

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Джанет Джаксън скоро с нова музика

03.08.2021

Janet Jackson - “Made For Now”

17.08.2018