Alicia Keys с нов сингъл и албум това лято (аудио)

Феновете на 15-кратната носителка на наградата Grammy, певица, композитор и продуцент Alicia Keys вече могат да си отдъхнат. След 4 години, звездата се завърна на музикалната сцена с новия си сингъл "In Common": 
 
 
Освен, че е първата официална песен на Alicia от 4 години, "In Common" е пилотен сингъл от предстоящия шести студиен албум на певицата, който ще излезе в края на лятото от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
Всички песни в предстоящия албум на Alicia Keys са написани от самата нея в сътрудничество с канадския композитор Illangelo, носител на Grammy и популярен като копродуцент на Тhe Weeknd. "In Common” е заразителен летен хит, изкушаващ със своите латино ритми и танцувално настроение, а първоначалните отзиви за песента са повече от положителни.
 
"Всички имаме своите житейски предизвикателста. Ние, хората, сме доста объркани същества, но от друга страна - нашите колебания и страхове ни помагат да се разбираме един друг по-добре", казва Alicia при представянето на песента. 
 
В новия си албум Alicia Keys напомня, че е момичето от Ню Йорк, израснало с хип-хоп културата, но през призмата на жената, която е днес – активист, майка и артист със световна кариера. Тя ще представи новия сингъл реди финала на Шампионската лига на 28 май на стадион "Сан Сиро" в Милано. Участието на звездата е първото музикално изпълнение на живо, което ще се проведе на финал на Шампионска лига. 
 
"Изключително съм развълнувана, че ще мога да изпея новата си песен преди  финала на Шампионска лига. Това е събитие, от което се вълнуват милиони хора по целия свят и за мен е чест да съм част от него", добавя певицата, която е продала повече от 50 милиона албума в кариерата си.

Свързани новини

Алиша Кийс изненада с двоен албум

15.12.2021

Alicia Keys представи седмия си албум

23.09.2020

Alicia Keys с музикално послание

27.04.2020

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Alicia Keys обяви нов албум през март

23.01.2020