Robbie Williams подписа договор със Sony

Британската мегазвезда Robbie Williams подписа звукозаписен договор с лейбъла Columbia Records UK (Sony Music) за предстоящия си 11-ти солов студиен албум.
 
"Това е сделка, която се случва веднъж в живота. Целият екип на Sony Music UK е изключително горд от договора с най-големия солов изпълнител на нашето поколение - Robbie Williams. Той е един от най-харизматичните, уникални и креативни артисти на Великобритания, а неговите успехи и постижения го превръщат в една от най-големите музикални звезди на световната сцена“, коментира управителят на Sony Music UK. "Намирам се в изключителна форма и съм напълно сигурен, че съм на правилното място. Нямам търпение да започна работа по новия албум в партньорство със Sony Music”, се казва в официалното съобщение на Robbie Williams.
 
Robbie Williams, който до момента е продал повече от 70 милиона копия от албумите си, притежава 17 BRIT награди и 3 Ivor Novello награди за композиране на музика, влиза отново в студио с дългогодишния си творчески партньор Guy Chambers за записите на предстоящия албум.
 
Новият албум на Robbie Williams ще излезе по-късно тази година от Вирджиния Рекърдс/Sony Music. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020