"УЛИЦАТА на живо" отново в НДК през юни

"Внимание, внимание, който още не е гледал "УЛИЦАТА" или му се гледа пак, да дойде на 13 юни от 19:00 часа в Зала 1 на НДК!" – с тази покана Мая Новоселска обявява новата дата на мултимедийния спектакъл на Теди Москов, пожънал невероятен успех през изминалата година в Двореца.
 
 
"УЛИЦАТА на живо" отново ще срещне театъра и телевизията и ще възроди героите от популярното телевизионно шоу в най-голямата зала на НДК. Носталгично, забавно и на моменти тъжно, събитието ще предложи на зрителите възможността да разберат какво се е случило през годините с добре познатите им герои, дали са се променили, както и какво е мястото им в днешна България. Образите буквално ще оживеят от екрана и ще се пренесат на сцената, както и обратното - от живата игра, действието ще премине в картината на екрана.
 
Спектакълът включва поредица от смешни гегове от талантливите актьори: Мая Новоселска, Валентин Танев, Никола Додов, Георги Спасов, Борислав Стоилов, Тончо Токмакчиев, Адрияна Найденова, Герасим Георгиев–Геро и Малин Кръстев.
 
За музиката на живо ще се погрижат Антони Дончев и неговият бенд. Билетите са в продажба на касите на Билетен център-НДК и в мрежата на Ticketportal.bg.

Свързани новини

Откриват годината на детската литература

19.01.2017

Scorsese с най-новия си филм във НДК

09.01.2017

"Нарисувай / напиши ми Коледа"!

06.12.2016

Kонцертната програма на Паганини в НДК

28.09.2016

"Салон на галериите" за трети път в НДК

19.09.2016