Bryan Adams покори Европа с турнето "Get Up"

Bryan Adams успя да покори и развълнува Стария континент с турнето "Get Up", оставяйки възхитена многохилядната публика в редица европейски градове. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на легендарния музикант, който ще спре и в София на 11 октомври в Арена Армеец. 
 
Турнето е в разгара си и след напълно разпродадени зали в Западна Европа, се премести за множество дати през лятото в САЩ и Канада. Adams ще се завърне отново на Стария континент в началото на септември за следващия етап на "Get Up". 
 
Една от причините за грандиозния успех на най-продавания канадски изпълнител на всички времена, е фактът, че Bryan Adams този път е решил да зарадва феновете с изпълнения на най-големите си хитове. "Run To You", "Heaven", "It’s Only Love", "Summer Of 69", "Everything I Do (I Do It For You)", "Please Forgive Me" и "All For Love" са само малка част от песните, които родните почитатели ще могат да чуят на живо на 11 октомври. Една от многото изненади по време на шоуто са и специалните акустични изпълнения на хитове като "When You’re Gone" и "Let’s Make A Night To Remember". 
 
По време на пътуванията си в Европа изпълнителят поиска да бъде близо до хората, като не спира да публикува в социалните мрежи снимки на публиката. Вместо по-дълги почивки в хотелската стая, Bryan предпочита срещите с хора от музикалните и арт среди. Миналата седмица в Кьолн Adams получи неочаквано предложение за импровизирано съвместно участие с Udo Lindenberg, а от посещението си във Виена се похвали със закуска с маестро Herbert Grönemeyer.
 
Концертът на Bryan Adams в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online

Свързани новини

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Брайън Адамс засне календара на Pirelli

03.12.2021

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams с концерт в Пловдив наесен!

10.06.2019

Bryan Adams пише музика за "Хубава жена"

02.11.2017