Mila Kunis и Ashton Kutcher очакват второ бебе

Mila Kunis и Ashton Kutcher очакват второ бебе, съобщава woman.hotnews.bg. Новината, че актрисата е бременна бе лично потвърдена от говорител на актрисата пред списание People. 
 
Двойката, която се венча миналата година, вече имат дъщеря на 20 месеца на име Wyatt Isabelle, но явно и Ashton споделя желанието за голямо семейство, което Mila призна, че има в интервю миналия месец. Тогава красавицата разкри още, че отглеждането на дете я е накарало да забрави за егоизма. "Приоритетите ми изцяло се промениха, честно. През 20-те години от живота ми бях много егоистична, но не в лошия смисъл, не в такъв, че да съжалявам за това, напротив беше страхотно. Но това да имам дете ме накара да осъзная, че вече не искам и не мога да съм егоист. Самото решение да станете родители е началото на едно пътешествие към загърбване на егоизма. Да отглеждаш дете е толкова невероятно, това е един балансиращ акт, който те учи как да си и по-добър партньор, по-добра съпруга, по-добра жена. 
 
Ashton и Mila са от малкото родители в шоубизнеса, които не прибягват до услугите на детегледачки и искат да гледат дъщеричката си напълно сами. Те дори пропуснаха миналогодишните награди "Златен глобус", за да бъдат заедно с Wyatt. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024