Саундтракът на "Отряд самоубийци" излиза в деня на филмовата премиера

Atlantic Records обявиха, че саундтракът към дългоочаквания филм на Warner Bros. "Отряд самоубийци" (“Suicide Squad”), ще излезе на 5 август – денят на световната премиера на лентата.
 
 
Видеото на първия сингъл от него “Heathens” на Twenty One Pilots съдържа невиждани досега кадри. Twenty One Pilots, които в момента обикалят планетата с турнето “EMØTIØNAL RØADSHØW”, обраха овациите на тазгодишните Billboard Music Awards, прибирайки се с отличия за Top Rock Artist и Top Rock Album (Blurryface”, заради успеха на синглите “Ride” и “Stressed Out”, който достигна до второто място в Billboard Hot 100.
 
 
Вторият сингъл е “Sucker For Pain” на Lil Wayne, Wiz Khalifa, Imagine Dragons, Logic, Ty Dolla $ign и X Ambassadors. Видеото му ще излезе на 24 юни и също съдържа нови кадри от филма. 
 
Suicide Squad: The Album е толкова различна и разнообразна компилация, колкото е и филмът. В него ще вземат участие и някои от най-коментираните артисти. Някои от другите забележителни парчета са на нечувани дуети, като Action Bronson & Dan Auerbach от The Black Keys, и Skrillex & Rick Ross. Саундтракът съдържа и нови песни от Kevin Gates, Kehlani, Skylar Grey, Grimes и Panic! At The Disco, записали своята версия на невероятната “Bohemian Rhapsody”.
 
Към тези нови проекти се присъединяват и хитови парчета на War и Creedence Clearwater Revival, както и “Without Me” на Eminem и версията на Grace и G-Easy на класическата “You Don’t Own Me” на Leslie Gore. В Suicide Squad: The Album е включена и пълната версия на кавъра на “I Started a Joke” на ConfidentialMX и Becky Hanson – песента, включена в трейлъра на албума, представен на Comic Con и станал един от най-гледаните за 2015 с над 136 милиона преглеждания.
 
Suicide Squad: The Album ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International.

Свързани новини

Само Suicide Squad е платинен за 2016

18.11.2016

"Suicide Squad" с експлозивен дебют

17.08.2016

Kehlani представи клипа към “Gangsta”

09.08.2016

"Отряд самоубийци" - "Sucker For Pain"

27.06.2016

Обявиха съставa на "Suicide Squad"

03.12.2014