Kehlani представи клипа към “Gangsta” (видео)

Само няколко дни след официалното издаване на Suicide Squad: The Album, Kehlani ни представя наелектризиращото видео към “Gangsta”. Видеото е режисирано от Benny Boom и е съсредоточено върху любовната история на Harley Quinn и The Joker. 
 
 
Филмът и саундтракът към него се радват на огромен успех този уикенд. Албумът направи забележителен дебют, завладявайки първата позиция на iTunes в 31 държави, включително и САЩ. Suicide Squad:The Album е на върха на класацията за албуми на iTunes, а “Heathens” на Twenty One Pilots и “Sucker For Pain” на Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons с Logic и Ty Dolla $ign (feat. X Ambassadors) се завърнаха в топ 5 най-горещи песни. Версията на Panic! At The Disco на легендарната “Bohemian Rhapsody” се присъедини към тях в челната десятка.
 
Освен това, видеото към “Purple Lamborghini” на Skrillex & Rick Ross имаше над 3 милиона преглеждания само за първите си 24 часа, които вече надвишават 11,4 милиона. За уикенда след излизането си “Suicide Squad” спечели 135 милиона в Щатите. Филмът разби рекорди и не само стана най-успешния за този месец, но и с най-успешна премиера през август в историята.
 
Suicide Squad: The Album е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Само Suicide Squad е платинен за 2016

18.11.2016

"Suicide Squad" с експлозивен дебют

17.08.2016

"Отряд самоубийци" - "Sucker For Pain"

27.06.2016

Излиза саундтракът на "Отряд самоубийци"

22.06.2016

Обявиха съставa на "Suicide Squad"

03.12.2014