Саундтракът на "Suicide Squad" с експлозивен дебют на върха на Billboard

Suicide Squad: The Album, саундтракът към блокбъстъра "Suicide Squad", който излезе преди две седмици, влезе директно на върха на класацията Billboard 200. 
 
Албумът вече има над 182 000 преслушвания и продажби общо и това го прави най-успешния саундтрак за тази година, а за една седмица стана най-преслушвания запис към филм в историята с над 32 милиона преслушвания. Suicide Squad: The Album е и първият саундтрак на Warner Bros, дебютирал на първо място в Billboard 200.
 
Suicide Squad: The Album се изкачи до #1 на iTunes Top Overall Albums в 66 държави, включително и Америка. Албумът се състои от 14 парчета, 10 от които са съвсем нови и записани специално от него. Всички 10 едновременно влязоха в iTunes Top Overall Singles, водени от "Heathens" на Twenty One Pilots, застанала на върха, "Sucker For Pain" на Lil Wayne, Wiz Khalifa & Imagine Dragons с Logic и Ty Dolla $ign (Feat. X Ambassadors), както и "Purple Lamborghini" на Skrillex & Rick Ross. Първите две, заедно с "Bohemian Rhapsody" на Panic! At The Disco, стояха в челната десятка в първата седмица след излизането на албума.
 
"Suicide Squad" стана един от най-успешните филми на годината. За уикенда след излизането си той спечели 135 милиона в Щатите. Филмът разби рекорди и не само стана най-успешния за този месец, но и с най-успешна премиера през август в историята.
 
Suicide Squad: The Album е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Само Suicide Squad е платинен за 2016

18.11.2016

Kehlani представи клипа към “Gangsta”

09.08.2016

"Отряд самоубийци" - "Sucker For Pain"

27.06.2016

Излиза саундтракът на "Отряд самоубийци"

22.06.2016

Обявиха съставa на "Suicide Squad"

03.12.2014