Тhomas Anders от Modern Talking с хитовете на тандема в НДК

Тhomas Anders - половинката от популярното дуо Modern Talking, пристига със собствена група за двучасов концерт в зала 1 на НДК от 20.00 ч. на 14 декември, съобщава mysound.actualno.com.
 
Вечните "You’re My Heart, You’re My Soul", "Cheri Cheri Lady", "Brother Louie" и още от най-големите световни хитове на проекта, покорили световните класации по всички краища на света и "наместили се" удобно там в продължение на години, ще прозвучат за първи път в София, представени от магнетичния глас на Тhomas Anders.
 
Още с първата си песен "You’re My Heart, You’re My Soul" oт 1984 дуото достига до № 1 в класациите на 81 държави. Успехът продължава със сингъла "You Can Win If You Want". Албумите на Modern Talking - най-популярната немска евро-поп група в историята за всички времена, са продадени в над 150 милиона копия по света.
 
Истинското име на изпълнителя е Bernd Weidung. Въпреки че пее от дете, той става популярен като част от Modern Talking. През 1982 се запознава с бъдещия си сценичен партньор Dieter Bohlen, продуцент и автор на песни. В началото правят съвместни проекти, като Dieter композира парчетата, а Тhomas ги изпълнява на немски. Проектът се превръща в истинска сензация на европейската поп сцена, издавайки 6 албума.
 
Двамата се разделят през 1987, с което разбиват сърцата на многобройните си фенове. Често за причина за разпада да е сочена Нора, тогавашната съпруга на Тhomas Anders. За нея се говори, че е изключително ревнива и че се опитвала изцяло да контролира половинката си и дуета, което довело до сблъсъци с Dieter Bohlen. Обвинявана за разпада, Нора непрекъснато получава заплахи за живота си и с Тhomas напускат Германия, заминавайки за Щатите. Самият Тhomas никога не я обвинява, а посочва, че причините са разлики в характерите им с Dieter и собствената му мекушавост: "Dieter винаги е бил властен, вземаше всички решения. Но вината беше и в мен, затова, че си мълчах и просто приемах това", откровено ще признае Anders по-късно.
 
Билети за концерта в София са в продажба чрез мрежата на Ticketportal. 

Свързани новини