Michael Buble трудно съвместява турнетата с бащинството

Michael Buble е много благодарен, че споделя успеха си със съпругата си Luisana Lopilato, защото намира установяването на баланс между кариера и личен живот много трудно.
 
Двамата са женени от 2011 и са родители на Noah и Elias. 40-годишният изпълнител в момента е на турне и филм, заснет за него, "Michael Buble: Tour Stop 148", показва колко сериозна цена се заплаща за подобен стил на живот - и от него, и от екипа му. В един от сегментите неговият тур мениджър разкрива, че бракът му се е провалил именно защото прекарва толкова време на път.
 
След като гледал тази част от филма, Michael бил много разстроен, че не е знаел през какво минава приятелят му и признава, че с жена си също срещат трудности да балансират такъв живот. “Много е трудно”, казва той пред People.com. “Много се говори колко е трудно за жените да балансират всичко, но не се казва достатъчно за мъжете - ние имаме абсолютно същите проблеми. Аз със сигурност. Късметлия съм, защото със жена ми сме се разбрали и се подкрепяме - работим и двамата, тя в момента снима филм.”
 
Двойката полага големи усилия, за да е сигурно, че поне единият от двамата родители е у дома с децата. “Ще се прибера в края на седмицата и за трите седмици, в които тя снима филм, аз ще се грижа за децата. Наречете ме Г-н Мама, ако щете. Само това ни позволява и двамата да не се лишаваме от преофесионалната си реализация, но и да не стигнем до там да изгубим контрол или баланс. В крайна сметка, най-важното за нас е, че сме родители, братя, сестри, синове, дъщери - а не това, което правим. Ще ми се да беше лесно, но битката да намериш баланс е непрекъсната. Никога не ми се получава перфектно, но правя всичко, на което съм способен.”

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж Майкъл Бубле и видеото на "Higher"

28.03.2022

Майкъл Бубле съобщи прекрасна новина

23.02.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Майкъл Бубле с юбилеен коледен албум

22.10.2021