The Dire Straits Experience с концерти в София и Пловдив

След успешното представяне на The Dire Straits Experience пред публиката в Русе през март, и родните меломани в Пловдив и София получават възможност да чуят на живо вечните хитове на знаменитата група, информира MySound.bg.
 
Концертите са в зала 1 на НДК на 2 декември, а ден след това (3 декември), в пловдивската зала "Колодрум". 
 
Изявите са възможни благодарение на дългогодишния член на легендарната банда Chris White, съвместно с няколко музиканти от световна величина. Те ще пресъздадат непреходния дух на богатото творчество на групата във впечатляващия концерт на The Dire Straits Experience - е суперуспешен проект, чиито шоута се разпродават за дни по целия свят. Преди концертите в България през декември, Chris White и компания имат минитурнета във Великобритания и Холандия. 
 
 
Над 35 години изминаха от времето, когато прозвучаха началните нотки на "Sultans Of Swing"... Непосредствено след това светът се запозна с невероятно въздействащите песни и се гмурна в музикалната вселена на Dire Straits. 
    
Бандата се раздели преди повече от 20 години, но завеща каталог с някои от най-великите композиции и музикални изпълнения в рок историята. Славата им продължава да се увеличава: продажбите от над 120 милиона албума нараства непрестанно, докато младите фенове тепърва откриват музиката и се присъединяват към впечатляващия брой последователи на формацията.
 
Билетите за двете дати са в мрежата на eventim.bg. Ценовите категории за НДК са от 30 лв. до 80 лв., а тези в Пловдив – от 30 лв. до 50 лв., в зависимост от местоположенията в залите. В Пловдив пропуски се предлагат и на касата пред общината.

Свързани новини