Селин Дион представи новата си песен Recovering, посветена на покойния си съпруг

Селин Дион представиновата си песен, написана с помощта на Pink. Сингълът се казва "Recovering" и излиза във всички легални дигитални платформи. Канадската поп икона посвещава новата песен на паметта на покойния си съпруг Рене Анжелил, който почина през януари т.г. след тежка битка с рака.

В песента, написана от Pink, Tom Douglas и Allen Shamblin, Селин Dion пее: "Little by little, day by day/ One step at a time/ Shake off the devil/ Take back my piece of mind/ I am recovering". В интервю за Билборд, певицата споделя: "Животът е красив и много ми се иска да вярвам, че има живот след смъртта. Живот, в който Рене повече няма да страда".

"Recovering"(Вирджиния Рекърдс/Sony Music) е първи официален сингъл от предстоящия англоезичен албум на певицата, след проекта "Loved Me Back to Life" от 2013г., който включваше колаборации с Ne-Yo и Sia. 

В интервю за „Entertainment Weekly“ Pink казва: "Селин Дион e като вълшебно светещо кълбо, което разпръсква светлина по пътя си... Исках да чуя душата й в тази песен и тя ми я даде. Селин е просто невероятна и това, че написах песен за нея е огромна чест за мен". 

На 26/08 излезе новият френскоезичен албум на певицата, „Еncore UnSoir”, който тази седмица е #1 в класациите за продажба на албуми в Канада, Франция, Белгия и Швейцария! Успехът на албума отбелязва изключителното завръщане на канадската дива на музикалната сцена. А сега чуйте "Recovering"!

Свързани новини

Селин Дион с нова музика

18.04.2023

Какво се случва със Селин Дион

20.01.2022

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Излезе новият албум на Céline Dion

19.11.2019

Céline Dion се завръща с Courage

28.10.2019