Излезе саундтракът към анимацията "Тролчетата"

Вирджиния Рекърдс & Sony Music представиха саундтрака към едно от най-очакваните анимационни заглавия на големия екран - "Тролчетата" – продукция на DreamWorks. Албумът излезе в края на миналата седмица и включва нови песни от Justin Timberlake, Ariana Grande, Anna Kendrick и Gwen Stefani, а изпълнителен продуцент на целия проект е Justin Timberlake. 
 
Trolls: Original Motion Picture Soundtrack Official – съдържание:
1) Hair Up **
2) “Can't Stop the Feeling!” **
3) Move Your Feet / D.A.N.C.E. / It’s A Sunshine Day 
4) Get Back Up Again **
5) The Sound Of Silence
6) Hello
7) I’m Coming Out / Mo’ Money Mo’ Problems
8) They Don’t Know **
9) True Colors (Film Version)
10) “Can't Stop the Feeling!” (Film Version) **
11) September
12) What U Workin’ With? **
13) True Colors
** Песни, написани специално за филма
 
Пилотният сингъл от албума – мегахита “Can't Stop the Feeling!” е с двойно платинен статус на продажби само в САЩ.  “Can't Stop the Feeling!”, в съавторство и в копродуцентство с Timberlake, дебютира на #1 място в сингъл чарта на Билборд - Hot 100 и до момента е най-продаваният сингъл на 2016-та година с 5 х платинен статус в Швеция, 4 х платинен статус в Канада, 3 х платинен статус в Австралия, 2 х платинен статус в Ирландия, Дания, Холандия, Италия и Норвегия, и платинен в Нова Зеландия, Великобритания, Белгия, Испания, Финландия, Германия и Швейцария. 
 
 
Официалното видео към сингъла, под режисурата на именития носител на множество награди – Mark Romanek, има над 220 милиона гледания. 
 
 
На 16 септември излезе и вторият сингъл от албума - кавър версия на класиката на Cyndi Lauper "True Colors" - в дуетно изпълнение между Justin Timberlake и Anna Kendrick. 

Свързани новини

Гуен Стефани с нова песен

23.06.2023

И Джъстин продаде правата си

30.05.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Излиза филм за разголването на Джанет

02.11.2021

Любовта победи: 7 звездни двойки

12.07.2021