Джаз формацията 3oto представя дебютния си албум с концерт в Sofia Live Club

На 20 октомври джаз формацията 3oto ще представи едноименния си дебютен албум, с концерт-промоция в столичния Sofia Live Club. 
 
Албумът Trioto е скок в дълбокото, надхвърлящ рутинните представи за музика и провокиращ слушателя да слуша. Едно интимно послание, вдъхновено и създадено да докосне всеки меломан.
 
В 10-те авторски пиеси почитателите на джаза ще могат да усетят ново пространство, преплитащо джаз, фюжън, фънк, дръм енд бейс, електронни и етно елементи. В богатата палитра от звукови решения се открива и влияние от фламенко, с живо, полиритмично и акустично звучене. Допълнителен колорит към картината прибавя и виртуозното присъствие на двамата гости - Skiller (beatbox) и Димитър Бакърджиев (саксофон). 
 
 
Джаз формация 3оto (Триото) е създадена в края на 2014 от Венко Поромански - ударни инструменти, Калин Жечев – клавишни и Ясен Василев - китарa. Многостранният облик на музикантите се проявява през годините в многобройните им участия в различни проекти, простиращи се от класическа музика и джаз, до поп и рок жанровете на българската музикална сцена.
 
БИЛЕТИ за събитието на цена от 10 лева, ще могат да бъдат закупени на място в клуба, в деня на събитието.
 

Свързани новини