Българи в кухнята на Bryan Adams

Известни български кулинари ще асистират на личния готвач на легендата Bryan Adams по време на визитата му в София за шоуто на 11 октомври в Арена Армеец. Екипът от развитие на кухнята на популярна веригата ресторанти - Йонко Дяков и Пламен Петров, са избрани сред малцината поканени топ професионалисти у нас. 
 
В специалната мобилна кухня, с която пристига звездата, кулинарното трио ще твори здравословните вегетариански ястия, предпочитани от гласовития канадец. Персоналният готвач на Adams, който е неотлъчно до него по време на турнето му Get Up, вече е одобрил част от специалитетите, предложени от българските майстори. 
 
В менюто ще бъдат включени някои от популярните рецепти на веригата ресторанти у нас в нова гурме интерпретация. Родните кулинари дори ще изненадат рок музиканта и екипа му с изкусителни десерти с впечатляващ плодов вкус и аромат, тъй като сред изискванията на Bryan Adams е в менюто му основно да преобладават зеленчуци и плодове.  
 
Концертът на звездата в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.

Свързани новини

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Брайън Адамс засне календара на Pirelli

03.12.2021

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams с концерт в Пловдив наесен!

10.06.2019

Bryan Adams пише музика за "Хубава жена"

02.11.2017