Албумът Mundo на Mariza е номиниран за латино "Grammy"

Последният албум на Mariza Mundo е номиниран за латино Grammy в категорията “Най-добър португалоезичен съвременен поп албум". Това е третата номинация за латино Grammy за Mariza. Тазгодишните победители ще бъдат обявени на 17 ноември на церемония в Лас Вегас.
 
Mundo е продуциран от испанеца Javier Limón, който стои и зад албума й Terra (2008). Той излезе миналия октомври и върна Mariza в звукозаписно студио след 5-годишната почивка, последвала записa Fado Tradicional.
 
"Албумът е покана за хората, които искат да надникнат в моя свят, да видят в какво съм се превърнала 15 години след първия си издаден албум, какво съм сега, как приемам музиката, как я чувствам и какво е тя за мен." Това са думите на Mariza за последния й запис, спечелил й наградата за най-добър артист за 2015 на британското музикално списание "Songlines".
 
Mariza е звезда от най-голяма величина, каквито рядко се появяват на световната музикална сцена, звезда-явление, от което много може да се очаква и в бъдеще. 
 
Концертът на Mariza ще се проведе на 24 март 2017 в зала 1 на НДК. Билети се продават в системата на eventim.bg. Албумът Mundo на Mariza е на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Mariza отново с концерт в България

24.02.2017

Mariza отново у нас през март

04.08.2016

Mariza издава нов албум тази есен

16.09.2015

Мариза отново у нас през декември

20.07.2012

Мариза се завръща на сцената в София

15.05.2012