Kate Bush ще издаде албум с изпълнения на живо

През март 2014 Kate Bush обявява, че през август и септември същата година ще изнесе 15 концерта в Лондон, което е първата възможност на феновете й да я видят на сцена от 1979. Билетите за концертите свършват толкова бързо, че незабавно са добавени още 7 дати, за които билетите се разпродават за 15 минути. Официалният сайт на Kate Bush се срива.
 
Първата вечер е отразена от всички медии, а "Evening Standard" описва шоуто като "невероятна смесица от магически идеи, зашеметяващи визуални ефекти, внимание към детайлите и удивителна музика – тя беше толкова очевидно и ясно брилянтна, че миналата нощ ще се превърне в разказ за внуците ни."
 
По-късно същата година концертът печели специалната Editor’s Award на престижните театрални награди в Лондон и се превръща в единственото модерно шоу, спечелило приза.
 
 
На 25 ноември тази година ще излезе лайв албумът Before The Dawn. Той ще е достъпен на плоча и CD – четири винила и три диска. Концептуалното сърце на шоуто прозира в трите диска, които са съсредоточени върху двете съществени части от концерта – "The Ninth Wave" и "A Sky Of Honey". Първият диск завършва с песента "King Of The Mountain", което го свързва с втория диск, където е включена сюитата "The Ninth Wave".
 
Before The Dawn - съдържание:
CD1:
Lily
Hounds of Love
Joanni
Top of the City
Never Be Mine
Running Up That Hill
King of the Mountain
 
CD2:       
Astronomer's Call (Spoken monologue)
And Dream of Sheep
Under Ice
Waking the Witch
Watching Them Without Her (dialogue)
Watching You Without Me
Little Light
Jig Of Life
Hello Earth
The Morning Fog
 
CD3:
Prelude
Prologue
An Architect's Dream
The Painter's Link
Sunset
Aerial Tal
Somewhere In Between
Tawny Moon
Nocturn
Aerial
Among Angels
Cloudbusting
 
Албумът ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Кейт Буш от 80-те пак е на върха

16.06.2022