Последна подробна информация за концерта на Bryan Adams

Остават броени часове до концерта на легендата Bryan Adams в Арена Армеец, част от световното турне “Get Up”, с което рок звездата успя да покори многохилядна публика в САЩ, Европа и Канада. Критиците вече определиха обиколката като най-силната в кариерата на музиканта. 
 
Организаторите препоръчват всички фенове на Adams да се придвижат към залата колкото се може по-рано. Входовете на залата ще бъдат отворени от 18:30 ч. Всички, закупили билети за правостоящи места, ще бъдат допускани в залата през вход ВО, за закупилите пропуски за трибуни (седящи места) ще бъдат отворени входовете А1, В1 и С1.
 
Билетите за събитието ще могат да бъдат закупени и в деня на събитието на цени от 60 до 120 лв. и от касите на Арена Армеец, както и от обектите от мрежата на Eventim в цялата страна. 
 
Паркингът пред Арена Армеец ще бъде на разположение на феновете на Adams до изчерпване на местата. След запълването на капацитетa, допълнително ще бъдат осигурени паркоместа и по едно от платната на бул. ”Асен Йорданов”.
 
Шоуто на канадската легенда ще започне точно в 20:00 часа, като няма да има подгряваща група или изпълнител, така че е препоръчително всички притежатели на билети да са заели местата си дотогава. На събитието ще може да бъде закупен и официален мърчандайз на рок звездата. 
 
Напомняме, че лица до 16 години ще се допускат на събитието с придружител и 2 броя попълнена декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ редовен билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация. Няма да се допуска един придружител на 3 (три) и повече лица под 18 години!
 
Декларацията може да изтеглите от сайта на Eventim, в секцията често задавани въпроси - Пропускателен режим за непълнолетни лица. Подробно обяснение как да свалите декларация може да намерите тук.
 
Единият екземпляр се оставя на охраната при влизане, а вторият остава в придружителя, в случай че бъде поискана за повторна проверка. Във връзка с мерките за сигурност и безопасност, носете с вас и лични документи - копие на акт за раждане на детето, ученическа книжка или бележник, ако то е под 14 години или неговата лична карта, ако то вече е навършило тази възраст. Целта е удостоверяване на самоличността на детето и неговата възраст. За да избегнете това, можете да представите предварително нотариално заверена декларация. На концерта няма да бъдат допускани малолетни и непълнолетни лица под 18 годишна възраст без придружител! Мерките са съобразени със законодателните разпоредби в България.
 
Забранено ще бъде влизането в залата с храни и напитки, професионални видео камери и фотоапарати, аудио записващи устройства, оръжие, всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н., стъклени бутилки, преносимо лазерно оборудване, както и пиротехнически средства.
 
Внасянето на алкохол, опиати и наркотични вещества на територията на Арена Армеец е забранено! Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани и няма да им бъде възвърната стойността на билета. 

Свързани новини

"Кick Ass" рок от Брайън Адамс

20.12.2021

Брайън Адамс засне календара на Pirelli

03.12.2021

Броени дни до концерта на Bryan Adams

12.11.2019

Bryan Adams с концерт в Пловдив наесен!

10.06.2019

Bryan Adams пише музика за "Хубава жена"

02.11.2017