Beyoncé е най-влиятелната личност в шоубизнеса

Beyoncé беше определена за най-влиятелната знаменитост от шоубизнеса в класация на изданието "Vanity Fair", пише bgnes.com. В списъка с влиятелни личности "New Establishment" влизат, освен холивудски звезди, така и имена от Уолстрийт и Силициевата долина. 
 
Beyoncé е изпълнителката с най-висока позиция в списъка, заемайки престижното 10-то място. Точно след нея е новият изпълнителен директор на Apple Tim Cook  на #11. Според "Vanity Fair", певицата е заслужила признанието си най-вече заради новия си албум Lemonade, който беше представен през април тази година, заедно с кратък филм към него, излъчен по НВО. В класацията се посочва, че "всички под 30 години говориха за него седмици след това". Beyoncé е една от двете жени, които влизат в челната десетка на "New Establishment". 
 
На първо място е изпълнителният директор на Amazon Jeff Bezos, следван от създателя на Facebook Mark Zuckerberg и съоснователя на Snapchat Evan Spiegel. Сред другите известни имена в списъка е и Taylor Swift на #18, комедийната актриса Amy Schumer на #35 и Adele на #47.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022