Михаела Филева с концерт в Sofia Live Club тази събота

Тази събота, 22 октомври, феновете на Михаела Филева ще имат възможността да гледат концерт на любимата си изпълнителка в столичния Sofia Live Club. 
 
Певицата вече две години работи върху програмата си с едни от най-добрите български музиканти – Краси Тодоров, Васил Крумов и Васил Вутев. За всеки следващ концерт Михаела и бандата й добавят нови елементи, разнообразяват версиите на песните и по този начин продължават да изненадват почитателите й.
 
 
В страницата на събитието във Facebook Михаела Филева непрекъснато споделя части от репетициите с групата и вълнението си от предстоящото събитие. Феновете вече задават въпроса кога ще се състои първия й самостоятелен концерт в зала, а от музикалния лейбъл Монте Мюзик неофициално намекват, че вече подготвят такъв през 2017.
 
Билетите за концерта "Михаела Филева Live Band" в събота са в продажба и организаторите пропоръчват да ги купите навреме, защото цената при предварителна продажба в мрежата на Ивентим е 10 лв., а входът на място в клуба ще е 15 лв.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023