Жоро Пентаграма е Бог в първия клип на Dreg Starz (видео)

Популярният дизайнер Жоро Пентаграма даде поредното доказателство за екзотична оригиналност, влизайки в ролята на Бог. Проектът е на дарк рок бандата Dreg Starz, а Пентаграмът е с главно участие в първия им видео клип "Children Of The Night". 
 
Момчетата - Nick D'Monicus – основни вокали/китари, Van Dal – китари/бек вокали, S.A. Decay – бас китари/бек вокали и Blagg O'Beast - барабани, които под името Alley Sin подгряваха емблематичния китарист Slash от Guns ‘n Roses през 2013, правят сериозна заявка за завръщане на твърдата сцена, пресъздавайки илюзорната среща на "нощно създание" с неговата  "избрана жертва".
 
"Като автор на музиката и текста на песента, държа да отбележа, че фразата "деца на ноща" е на първо място в преносен смисъл - споделя фронменът на Dreg Starz, Nick D’Monicus. Идеята за текста ми дойде от там, че с бандата се виждаме, свирим, репетираме, излизаме и се забавляваме предимно вечер. През деня всеки е отдаден на други ангажименти, но за нас музиката е средството, което ни  сплотява и ни кара да се чувстваме на 100% себе си. Тя е това, в което истински вярваме".  
 
 
Главен персонаж в историята на видеото е Ева (Ния Виячева), която Господ (Жоро Пентаграма) създава, за да даде на своя роб Адам (Владимир Балканов) ново занимание. Но Ева избягва от Райската градина. Оглежда се в счупени огледала и не може да разбере коя е всъщност, докато не се среща с Дявола (Анди Михов). Сатаната, в образа на Змията, предлага на Ева избора на свободата, като й дава да вкуси от ябълката на познанието. Пресъздавайки този откъс от Библията, макар и в различна светлина, клипът носи в себе си идеята за метаморфозата, която ни помага да намерим истинската си същност. 
 
Идеята зад видеото е на награждаваната английска филмова компания Before Dawn Productions. Режисьор и продуцент е българинът Анди Михов, пребиваващ в Лондон. В главната роля е красивата и енигматична Ния Виячева.

Свързани новини