Хванаха сина на Madonna с дрога

Лондонската полиция арестува 16-годишния син на Madonna заради притежаване на наркотици, съобщава bgnes.com. У Rocco Ritchie бе открита трева при проверка от полицаи, алармирани от съседи, които го видели да пуши марихуана. 
 
"Rocco стана известна личност в района, но не от хубаво. Хората неведнъж забелязваха подозрителното му поведение. Сегашният случай стана последната капка", разказа източник. На местопроизшествието полицаите забелязали следи от тревата по дрехите на Rocco и приятеля му. А след това открили и самата дрога в раницата на звездното отроче. Понеже Rocco е непълнолетен, а и става дума за дребно нарушение, криминално досие няма да му бъде съставено. Но той ще трябва да премине през определено количество възпитателни мероприятия. 
 
Rocco не за пръв път създава главоболия на майка си. В края на 2015 той пренебрегна съдебно решение и отказа да се върне от Англия в САЩ. Madonna и Guy Ritchie месеци наред изясняваха в съдилищата с кого трябва да живее сина им. В крайна сметка поп иконата отстъпи на желанието на сина да живее във Великобритания с баща си и мащехата си. 

Свързани новини

Мадона с нова версия на стар хит

08.08.2022

Мадона издаде best of колекция

27.06.2022

Мадона пуска нов албум с ремикси

05.05.2022

Поп кралицата отново сама

27.04.2022

Мадона пуска афро ремикс на "Frozen"

02.03.2022