Orlando Bloom се раздели с Katy Perry

10-месечният роман между 39-годишният Orlando Bloom и 32-годишната Katy Perry приключи, тъй като двойката е взела решение да се раздели, пише сп. "In Touch". На този етап не е ясно чия е инициативата, защото, в зависимост с чии приятели говорят медиите, този човек се оказва инициаторът.
 
"Скоро след Хелоуин Orlando призна пред най-близките си приятели, че е решил да се раздели с Katy: все още не е готов да се жени и да има деца отново", твърдят приятели на Bloom, който вече има зад гърба си брак с Miranda Kerr и общия им син Flynn.
 
"Тя поговори с Orlando и му обясни, че трябва да се разделят, защото житейски се намират на различни пътища, искат различни неща и макар Orlando да й харесва много, тя трябва да продължи напред", твърдят пък нейните близки.
 
Новината за раздялата идва като огромна изненада, защото нищо не подсказваше подобна развръзка - макар и заедно отскоро, двамата бяха смятани за стабилна двойка, проявяваха чувствата си публично и без задръжки, споделяха планове за общо бъдеще и според слуховете дори планираха сватба. 
 
Феновете на двойката обаче запазват надеждата си, че раздялата е само временна и плод на краткотрайни проблеми между двете звезди.

Свързани новини

Кейти Пери и Дуа Липа с нов опит за дует

05.04.2022

Кейти Пери записа благотворителен сингъл

08.11.2021

Кейти Пери с първа песен от майчинството

17.05.2021

Katy Perry препуска с мотор в ново видео

17.10.2019

Katy Perry излезе с нова песен

16.08.2019