John Mayer: "Вече не съм голяма знаменитост"

John Mayer се радва, че вече не е знаменитост от огромен калибър и казва, че има "смирение в осъзнаването", че вече не е в центъра на светлината на прожекторите.
 
 
"Вече го казвам направо и открито - не съм от "онези" звезди. Има разлика. За хората, които са от "онзи" калибър, това е пагубно. Ще те погуби, ако започнеш да си вярваш, че си свръхспециален. Ако започнеш да мислиш сам за себе си като за "звезда" и реално, дори насаме със себе си, да вярваш, че си богоизбран, си свършен. Това, което сега осъзнавам, е че имам страхотна работа", каза той в скорошно интервю.
 
"Имам пас на врата си, който ми позволява да стигна до микрофона, без някой от охраната да ме събори на земята. А когато шоуто приключи, си отивам у дома. Има смиреност в това да осъзнаваш, че вече не си популярен до степен хората да те преследват навсякъде. Сега преследват нови хора, не мен. Има смирение в мисълта, че да, не се тревожи много за това, защото така или иначе няма да си толкова търсен завинаги", добавя Mayer.
 
Мъдростта явно идва в компанията на щедрост при John, защото той с радост играе ролята на ментор на други автори на песни, включително Shawn Mendes, който е потърсил съвета на 39-годишния изпълнител за новия си албум Illuminate. 18-годишната изгряваща звезда споделя: "Нямах възможност да работя с него, но той изслуша куп песни и ми даде страхотни съвети, свързани с музиката, продуцирането и текстовете, особено за песни като "Three Empty Words", "Ruin" и "Patience". Беше невероятно да имам възможността да му пусна тези неща."

Свързани новини

Най-добрата нова музика (19-25.07.21)

26.07.2021

John Mayer спешно влезе в болница

06.12.2017

John Mayer - "Still Feel Like Your Man"

06.04.2017

John Mayer - "Still Feel Like Your Man"

27.03.2017

Katy Perry забравя бившия с хипноза

07.04.2014