Селин Дион отказа участие в президентската церемония на Тръмп

Последният изпълнител, който отказа да пее на официалната церемония по встъпването в длъжност на новия президент на САЩ на 20 януари, е френско-канадската звезда Селин Дион.

Първоначално приятел на Тръмп уверил милиардера, че ще осигури присъствието на Дион, но тя направо отказала.

На Тръмп вече отказа сър Елтън Джон. Други знаменитости, на които са правени оферти за участие, също са отклонили поканата.

Екипът на Тръмп отрича да има проблеми с осигуряване на престижни изпълнители на събитието, а представител на близък до новоизбрания президент богаташ отрекъл той да е поемал ангажимент да осигури конкретни изпълнители, включително Дион.

Досега единственият, потвърдил, че ще се включи, е 16-годишната участничка в „Америка търси талант” Джаки Иванчо, откритие на канадския автор на песни и продуцент Дейвид Фрост.

Досега единственият, потвърдил, че ще се включи, е 16-годишната участничка в „Америка търси талант” Джаки Иванчо, откритие на канадския автор на песни и продуцент Дейвид Фрост.Последният изпълнител, който отказа да пее на официалната церемония по встъпването в длъжност на новия президент на САЩ на 20 януари е френско-канадската звезда Селин Дион. Първоначално приятел на Тръмп уверил милиардера, че ще осигури присъствието на Дион, но тя направо отказала. На Тръмп вече отказа сър Елтън Джон. Други знаменитости, на които са правени оферти за участие, също са отклонили поканата. Екипът на Тръмп отрича да има проблеми с осигуряване на престижни изпълнители на събитието, а представител на близък до новоизбрания президент богаташ отрекъл той да е поемал ангажимент да осигури конкретни изпълнители, включително Дион. Досега единственият, потвърдил, че ще се включи, е 16-годишната участничка в „Америка търси талант” Джаки Иванчо, откритие на канадския автор на песни и продуцент Дейвид Фрост.

Прочети още на: http://www.bgnes.com/laifstail/muzika/4479103/Последният изпълнител, който отказа да пее на официалната церемония по встъпването в длъжност на новия президент на САЩ на 20 януари е френско-канадската звезда Селин Дион. Първоначално приятел на Тръмп уверил милиардера, че ще осигури присъствието на Дион, но тя направо отказала. На Тръмп вече отказа сър Елтън Джон. Други знаменитости, на които са правени оферти за участие, също са отклонили поканата. Екипът на Тръмп отрича да има проблеми с осигуряване на престижни изпълнители на събитието, а представител на близък до новоизбрания президент богаташ отрекъл той да е поемал ангажимент да осигури конкретни изпълнители, включително Дион. Досега единственият, потвърдил, че ще се включи, е 16-годишната участничка в „Америка търси талант” Джаки Иванчо, откритие на канадския автор на песни и продуцент Дейвид Фрост.

Прочети още на: http://www.bgnes.com/laifstail/muzika/4479103/

Свързани новини

Céline Dion - "Ashes"

04.05.2018

Celine Dion отново анулира концерти

26.03.2018

Celine Dion отмени концерт

10.01.2018

Celine Dion иска дует с Lady Gaga

04.01.2018

Hай-добре печелещите жени в музиката

23.11.2017

Коментари