Уличиха мениджърите на Robbie Williams в спекула

Мениджърите на Robbie Williams бяха уличени, че са продавали билети за неговите концерти чрез сайтове на прекупвачи по завишени цени, съобщава dariknews.bg, цитирайки информация на BBC.
 
Журналистката Victoria Derbyshire сравнила билетите на една от най-големите интернет платформи за продажба на билети "Тикетмастър" с други сайтове, в които се реализират билетите на прекупвачите. "Билетите за ред 126 на стадиона "Етихад" в Манчестър, където ще гастролира Williams на 2 юни, струват 95 паунда. В същото време на сайта "Get Me In", който се занимава с вторична продажба, пропуските за същия ред се предлагат на цена от 160 паунда.
 
Журналистическото разследване установило, че ставало дума за тъй наречените "платинени билети", които се разпространяват от организаторите на събитието и от самите изпълнители. Във връзка със създалата се ситуация BBC припомни редица случаи, при които официалните промоутъри са били уличавани в завишаване на цените и реализирането на билети чрез сайтовете на прекупвачите.

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020