Михаела Филева: "Човек трябва да се отърси от лошото възможно най-бързо"

"Клипът на песента говори за това как човек трябва да се отърси от лошото в живота си възможно най-бързо.", каза Михаела Филева, която вчера гостува в "Ива от сутрин до обед", за да представи новата си песен "Конец".
 
"Песента започна да се случва още преди една година. Чакахме подходящ момент да я пуснем и когато дойде идеята за видеото, чийто режисьор е Васил Стефанов, решихме да не го пускаме преди празниците. Видяхме, че януари си има един петък 13-ти и решихме, че това е най-подходящият ден, и ще запълни концептуално картината изцяло.", разказа Михаела.
 
"Смисловия център на текста е във фразата "връзката ни с теб е по-тънка от конец". По време на продукцията целия екип наричаше проекта "конеца" и накрая ни звучеше тривиално и неестествено да сложим името "Лъжи". Другата заигравка с името е това да можеш да сложиш край окончателно, когато има нужда от това.", сподели тя за името на песента. 
 
"Мъжката роля в клипа е на Виктор Ангелов, който се справи блестящо. Той е танцьор и хореограф и вече 5 години се познаваме и работим заедно. В един момент стигнахме до момент на безизходица с екипа, защото не намерихме мъжки персонаж и изведнъж ми изскочи Виктор в главата. Моят най-голям проблем по време на снимки беше змията, която беше с дресьор и никак опасна, но все пак ме плашеше ужасно много. Гласях се психически много дълго време преди да започнем снимки и да ми се наложи да я държа.", сподели за видеото Михаела. 
 
"Иска ми се всичко, което ще бъде включено в албума, тепърва да излиза. Не искам да събирам песни, които вече са чути – искам албума да е с нова музика, която хората не знаят. Не искам да затворя един цикъл от вече направени песни, искам да отворя ново начало с него и да има създам момента на очакване и на гадаене у слушателите, който винаги е вълнуващ, когато очакваш музиката на изпълнител, когото харесваш.", завърши Михаела Филева.

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума 96 на певицата

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023

Михаела Филева с нов сингъл и видео

20.07.2023

Михаела Филева с нов клип

02.06.2023