Дъщерята на Michael Jackson: "Баща ми е убит!"

Парис Джексън, единствената дъщеря на Майкъл Джексън, вярва, че баща й е бил убит. В първото си пространно интервю, тя разказва пред Rolling Stone, че е убедена, че смъртта на баща й през 2009 година е била „нагласена“. 

Кралят на поп музиката почина от свръхдоза пропофол. Лекарят му Конрад Мъри беше признат за виновен в непредумишлено убийство.

Според Парис, обаче, това не е цялата истина. Баща й е намеквал, че има хора, които му желаят злото и е вярвал, че някой ден ще го убият.

Запитана дали мисли, че баща й е бил убит, 18-годишната Парис отговаря: „Абсолютно“.

„Очевидно е. Всичко сочи към това. Изглежда като пълна теория на конспирацията…но всички истински фенове, всеки в семейството го знае. Беше нагласено“, разказва тя.

В интервюто тя отхвърля спекулациите, че Майкъл Джексън не е неин биологичен родител, казвайки че е и винаги ще бъде неин баща.

„Хората, които го познаваха наистина добре, казват, че го виждат в мен, това е почти плашещо“, разказва тя. Парис счита себе си за тъмнокожа. Случвало се е баща й да я погледне в очите и да каже: „Ти си черна. Гордей се с корените си“.

Парис е на 11 години през 2009 година, когато на 25 юни умира Майкъл Джейксън.

Свързани новини

Ще пеем и танцуваме на концерта за Джако

15.11.2023

Историята на Джако - в НДК

09.10.2023

Sony купува музиката на Майкъл Джексън

08.02.2023

Нов филм за Краля на попа

31.01.2023

"Майкъл" - нов филм за Краля на попа

09.02.2022