Пускат допълнителни седящи места за концерта на Графа

Допълнителни седящи места за концерта на Графа на 6 април в Арена Армеец пускат организаторите от Монте Мюзик. 
 
Причината е, че поради големия интерес към събитието, такива в залата в момента почти не са налични. От лейбъла съобщиха, че могат да си позволят тази стъпка след финалното съгласуване на разположението на сцената и мултимедията с възможностите за оптимална видимост от всички сектори в Арена Армеец.
 
 
Графа анонсира концерта си в най-голямата българска зала още през май миналата година и оттогава подготовката за него не спира. В едно от последните си интервюта топ изпълнителят споделя: "Подготвили сме 25 трака, аранжиментите вече са почти финализирани, февруари влизаме в студио и репетициите ще продължат до 6 април. Щастлив съм, че продукционният екип направи така, че цялото шоу – мултимедия, осветление, ефекти да е подчинено на музиката."
 
Билетите за концерта се разпространяват в мрежата на Ивентим и са на цени от 25 до 50 лв. Само тези, които са закупили билет до 14 февруари обаче, имат възможността да участват в томбола с награди, като най-голямата е "Един ден в репетиционната с Графа". 

Свързани новини

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

09.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023

Ново видео от Графа

19.10.2023

Звездата смая десетките хиляди фенове

02.10.2023