Hugh Jackman отново се оперира от рак на кожата

Австралийският актьор Hugh Jackman отново се подложи на лечение за рак на кожата, съобщи dariknews.bg.
 
48-годишният Jackman беше диагностициран с немеланомен базално-клетъчен карцином през 2013. Оттогава актьорът претърпя няколко операции. Сега австралиецът разкрива, че отново се е подложил на хирургична интервенция, след като при рутинна проверка лекарите са открили ново образувание.
 
За да уведоми почитателите си за здравословното си състояние, Hugh Jackman публикува в Twitter своя снимка с превръзка на носа. Фотографията е придружена от надписа: "Още един базално-клетъчен карцином. Благодарение на редовните прегледи и невероятните лекари всичко е наред".
Jackman, който се преглежда на всеки три месеца, и този път не пропусна да отправи призив към хората да използват слънцезащитни продукти с превантивна цел. Навремето, когато му беше поставена диагнозата, актьорът не скри, че няма навика да използва мазила, предпазващи от вредната слънчева радиация, припомня изданието.
 
Hugh Jackman не пести и похвалите за сънародничката си, актрисата Nicole Kidman, която окуражава хората със светла кожа да полагат специални грижи за нея. 

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024