"Shape Of You" на Ed Sheeran е най-слушана у нас, чуй най-новия му сингъл (видео)

Според BMAT и тяхната национална класация за ротация в родния ефир, "Shape Of You" на Ed Sheeran е на първо място за трета поредна седмица. Песента предизвика изключителна еуфория у феновете на артиста, и продължава да се радва на невероятен успех. 
 
 
В пет поредни седмици Ed беше на 1 и 2 място в класацията за сингли на Обединеното кралство с "Shape Of You" (която вече е с платинен сертификат) и "Castle On The Hill" (сертифицирана със злато), поставяйки нов рекорд – най-дълго задържалият се на първите две позиции артист, задминавайки Justin Bieber. Успехите за "Shape Of You" продължават, като песента оглавява класацията и за шеста поредна седмица, докато "Castle O The Hill" спадна до 3 позиция. За малко повече от месец синглите имат над милиард преслушвания, а "Shape Of You" продължава да подобрява собствения си рекорд в Spotify, където има 53 милиона преслушвания седмично/
 
За да отпразнува рождения си ден - 17 февруари - Ed Sheeran пусна и трети сингъл от ÷ (divide). Песента "How Would You Feel (Paean)" е част от албума, който очакваме на 3 март:
 
 
След участието си в Saturday Night Live и изпълнението си на церемонията по връчването на наградите Grammy, Ed ще превземе сцената на О2 в Лондон за наградите BRIT и ще завърши благотворителните си концерти за тазгодишната Teenage Cancer Trust с шоу в Royal Albert Hall на 28 март. Разпродаденото му турне в Обединеното кралство и Ирландия, което започва през април, ще има три дати в О2 – 1,2 и 3 май.
 
Албумът ÷ (divide) ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик / Warner Music International. 

Свързани новини

Ед Шийрън с еко-модна колекция

11.07.2022

Звездните бебета са тук!

20.05.2022

Ед Шийрън с нов клип, заснет в Украйна

26.04.2022

Не всичко, за което пеят, е добро

13.04.2022

Ед Шийрън триумфира в съда

06.04.2022