Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени канят на необичайна премиера

На 7 март от 18.30 ч в Heli Air Services ви очаква една необичайна музикална премиера. 
 
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще представят клипа към "Тази песен не е за любов" в... хангар за хеликоптери. След летния хит "По-полека" Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени пускат видео на втория сингъл от албумa 10 ½. "Тази песен не е за любов" е силна рок балада за раздялата на двама души, създадени един за друг.
 
Продължителната сурова зима и белите пейзажи на Витоша и Плана се превръщат в перфектен декор за сюжета на клипа. Историята е wdyhnowena от зачестилите напоследък случаи на изгубени в планината туристи и е въздействащо изиграна от младите актьори Лорина Камбурова и Мак Маринов.
 
Премиерната прожекция ще бъде в авиохангар и това съвсем не е случайно - там е паркиран третият главен герой в клипа - спасителен хеликоптер от въздушния флот на "Хели Ер". Желаещите ще могат да се снимат и да го разгледат отвътре.
 
Видеото е дело на режисьора Ивайло Минов. След късометражния филм "Паркинг", в който Стефан Вълдобрев играе една от главните роли, това е втори техен съвместен проект. Заслугата за изключителните кадри и красивата визия е на Теодор Фичев (камера) и Виктор Герасимов (дрон). 
 
"Въпреки заглавието си, "Тази песен не е за любов" е от най-силните любовни песни, които съм създавал. Тя е за двама души, които се разделят, а не трябва да го правят, защото е ясно, че са създадени един за друг", разказва Вълдобрев. "Писах текста, докато бях в много труден период. Последните две години използвах всяка свободна минута да пътувам, за да полагам грижи за майка си. На всички концерти и представления тялото ми беше на сцената, но умът ми беше при нея. Тя си отиде през ноември и искам да й посветя тази песен. Майка и татко бяха заедно почти половин век. Любовта, описана тук, е била възможна при нашите родители. И при техните родители. Търпелива и кармична. Нашето поколение е първото, неспособно на това елементарно усилие - да укротиш бесовете си, да обичаш дълго и да прощаваш...", допълва актьорът.
 

Свързани новини

Чакаме и нов албум

27.03.2024

До края на март в Строежа

22.03.2024

Плажен концерт посред зима

04.12.2023

Изпращаме лятото на плаж пред сцената

13.07.2023

Стефан Вълдобрев с нова песен

25.04.2023