Графа направи премиера на клипа към "Вълк единак" (видео)

Графа изпраща силни и лични послания за нуждата от повече смелост и отстояване на собствената позиция с песента "Вълк единак". Във видеоклипа на едно от най-характерните и алтернативни парчета от албума Моменти, изпълнителят насочва вниманието на феновете към темите за самотата, отчуждението и страхът от социалното изключване.
 
 
"Вълк единак" е неотложният план за бягство от измислената реалност, от фалшивата самоличност и ежедневните заблуди на виртуалния свят, в който "човек за човека е вълк". С динамичната режисура на Люси Иларионов и красивите кадри на оператора Андрей Андреев, Графа се изправя смело "лице в лице срещу това, което всъщност сме", както самият той пее в песента.
 
В новото видео участват и музикантите, които ще бъдат на сцената на големия концерт на 6 април в зала Арена Армеец. Това са Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и струнния оркестър на "Софийски солисти". 
 
"Вълк единак" е една от двайсет и петте песни, чиито специални концертни версии ще прозвучат на живо пред мащабната публика.

Свързани новини

Графа изнесе концерт в Истанбул

18.06.2018

Графа и Искрата - "Неочакван обрат"

31.05.2018

Филмират концерта на Графа в Пловдив

10.05.2018

Концертът на Графа излиза на DVD

19.04.2018

Графа - "Квартални джентълмени"

28.02.2018

Коментари