Графа направи премиера на клипа към "Вълк единак" (видео)

Графа изпраща силни и лични послания за нуждата от повече смелост и отстояване на собствената позиция с песента "Вълк единак". Във видеоклипа на едно от най-характерните и алтернативни парчета от албума Моменти, изпълнителят насочва вниманието на феновете към темите за самотата, отчуждението и страхът от социалното изключване.
 
 
"Вълк единак" е неотложният план за бягство от измислената реалност, от фалшивата самоличност и ежедневните заблуди на виртуалния свят, в който "човек за човека е вълк". С динамичната режисура на Люси Иларионов и красивите кадри на оператора Андрей Андреев, Графа се изправя смело "лице в лице срещу това, което всъщност сме", както самият той пее в песента.
 
В новото видео участват и музикантите, които ще бъдат на сцената на големия концерт на 6 април в зала Арена Армеец. Това са Миро Иванов (китара), Васето Крумов (китара), Краси Тодоров (клавишни), Александър Обретенов (бас китара), Венци Трифонов (кларинет, саксофон), Борислав Бояджиев – DJ Borche (барабани) и струнния оркестър на "Софийски солисти". 
 
"Вълк единак" е една от двайсет и петте песни, чиито специални концертни версии ще прозвучат на живо пред мащабната публика.

Свързани новини

Графа с клубен лайв на 29 април

24.04.2017

Графа тръгва на турне

20.04.2017

Белослава на концерта на Графа

03.04.2017

Какво слушаше България през 2016?

06.02.2017

Допълнителни билети за концерта на Графа

31.01.2017

Коментари