Михаела Филева с лирик-клип към песента "Фантазия" (видео)

Нежният текст на песента "Фантазия" на Михаела Филева оживява в официалния лирик-клип в YouTube. Парчето е част от албума Инкогнито и е колаборация с българския пианист и композитор Живко Петров. 
 
 
Текстът на Михаела Филева, Илия Григоров, Прея и Графа проследява плавния и чувствен полет на фантазията сред облаци от копнеж и откровения. Една нежна песен за уютните дъждовни сутрини през пролетта и дългите недели вкъщи. Официалният лирик-клип е фин разказ за нежността на споделените моменти и необятната красота на въображението.
 
"Фантазия" е една от песните, които ще бъдат представени на живо от Михаела Филева и нейната група на 24 март. Певицата анонсира своя концерт в Sofia Live Club в който ще излезе на сцената заедно с музикантите Краси Тодоров - пиано и програминг Васил Крумов – китара и Васил Вутeв – барабани. На събитието ще бъдат представени най-новите песни на певицата, сред които сингъла "Конец", който излезе през януари тази година, а също и голяма част любимите парчета в албума Инкогнито
 
 
Предварителната продажба на билетите за концерта е на цена от 10 лв., а на място и в деня на събитието входът е 15 лв. 
 

Свързани новини

Михаела Филева - "Нова страница"

11.02.2019

Свилен Ноев с нов дует

14.12.2018

Михаела Филева с концерт в зала 1 на НДК

06.12.2018

Михаела Филева с нова песен

28.09.2018

Михаела Филева и Искрата с нов дует

29.06.2018

Коментари