PostModern Swing Party след концерта на Postmodern Jukebox у нас

Ексцентричната винтидж компания Postmodern Jukebox подготвя бляскаво музикално шоу за стотиците си фенове в България. Концертът им ще бъде на 28 март в Зала 1 на НДK, където ще чуем най-актуалните музикални хитове като "Shake It Off" на Taylor Swift, "Love Yourself" на Justin Bieber или "We Can’t Stop" на Miley Cyrus със зашеметяващ ретро аранжимент! 
 
 
Билетите за шоуто вече са на свършване и в последните дни организаторите пуснаха в продажба и втори балкон в залата. 
 
А след шоуто,  почитателите на суинга и винтидж естетиката ще могат да продължат емоциите и настроението в залата на най-голямата суинг школа у нас – Lindy Hop само на метри от Зала 1 на НДК!
 
PostModern Swing Party ще посрещне на дансинга всички, които обичат винтидж танците! Музикалната селекция на основателите на Lindy Hop Дамян Найденов и Явор Кънчев ще се състои изцяло от съвременни суинг изпълнители и групи. Разбира се, ще видим и впечатляващи демонстрации на едни от най-добрите танцьори и инструктори по джайв, буги и чарлстон у нас. 
 
Градусът на настроението ще се поддържа със специални винтидж коктейли. Дрескодът не е задължителен, но е препоръчителен, защото в света на суинга и Postmodern Jukebox момчетата са с тиранти, карета и костюми, a дамите греят с шикозни ретро тоалети, прически и грим. 
 
Всички, които представят билетите си от концерта на PMJ ще могат да влязат на афтър партито, организирано от Lindy Hop срещу цена от 4 лева, а за останалите входът ще е 6 лева. 

Свързани новини

Остават броени часове до концерта

18.10.2023

"Кралете на винтижда" отново у нас

04.10.2023

Postmodern Jukebox стартираха турнето си

16.03.2017

Postmodern Jukebox се завръщат у нас

05.10.2016