Robbie Williams се страхува, че се е изчерпал като творец

Robbie Williams се опасява, че идеите му за текстове вече се изчерпват.
 
43-годишният изпълнител признава, че започва да се чувства все по-фрустриран от процеса на писане на нови текстове, защото му се струва, че просто рециклира едни и същи строфи.
 
"Определено пресъхвам откъм идеи. Не знам колко пъти мога да повтора "Аз съм невротичен и объркан", или "Обичам те, обичай ме, аз съм глупак", или "Жени, харесвам жени". Няма как безконечно да черпиш все от същия кладенец - накрая той пресъхва", признава той пред "Daily Star".
 
Въпреки проблема, Robbie - който отглежда 4-год. Teddy и 2-год. Charlton заедно със съпругата си Ayda Field - е решен да направи нещо впечатляващо, когато все пак издаде новия си албум, но признава, че ще му е нужен доста "кислород", за да е сигурен, че ще се получи.
 
"Ще направя нещо бомбастично, само и само да предизвикам ефект, защото усещам, че кислородът, който ми трябва за новия албум, се изчерпва", заявява той. "Такива неща се случват в музикалната индустрия - радиата спират да пускат песните ти и не ти остава друго, освен да се оттеглиш като пенсионер, а аз никак не искам това."

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Роби Уилямс преиздава хитовите си албуми

24.08.2021

Роби Уилямс играе себе си в "Better Man"

20.05.2021

Take That обмислят завръщане

16.11.2020