[Видео] Любо Киров с клип към новата версия на хита "Ти"

Точно месец след промоцията на албума Знам – Най-доброто от Любо Киров, изпълнителят зарадва почитателите си с още една премиера: видеото към новата версия на хита "Ти", също включена в албума. 
 
 
Оригиналът на парчето е по музика на Любо, Ясен Велчев, Венко Поромански и Ивайло Звездомиров, а новият аранжимент е дело на Боян Христов. Различното звучене на "Ти" е причина екипът да експериментира, създавайки концептуално видео, реализирано изцяло чрез техниката projection mapping.
 
Сюжетната линия в текста на песента е визуализирана абстрактно, под формата на игра, а зрителят може сам да интерпретира и да се припознае в образите. В затвореното пространство, където двама души се борят за връзката си, изход няма. Единият намира вратата, едва когато се е отказал от сетивата и чувствата си и е приключил играта, оставяйки другия пред избора дали да започне нова игра, или също да напусне. 
 
Зад проекта стоят Паша Георгиева, Даниела Николова и Полина Герасимова. По тяхна идея цялостната визуална концепция е в стила Low poly, който идва от 3D графиката за анимация и компютърни игри и се ползва като основа за изграждане на изображенията. Освен специално изработените маски на персонажите и предметите, новаторски за музикално видео е и похватът projection mapping в абсолютно бяло и осветено пространство, вместо в тъмна среда. 
 
Знам – Най-доброто от Любо Киров - съдържание:
1. Знам 
2. Има ли цветя 
3. Ако някога 
4. Говори ми на ти 
5. Отново вярвам 
6. Забранена любов 
7. Искам
8. Мога
9. All Right /ТЕ и Мария Илиева/
10. Ти (2016) 
11. Ще те намеря 
12. Още не знам 
13. Различен 
14. На края на света 
15. Имам само теб 
16. Заедно /Графа, Любо Киров и Орлин Павлов/ *
17. Мога (Live) 
18. На края на света (Live) 
--------------
*не присъства в дигиталната версия на албума 
 
Албумът ще бъде представен на национално турне в няколко от големите български градове. Вече са ясни първите няколко дати от промо тура – 15 юли в Летен театър Пловдив, 21 юли в Летен театър Варна, 22 юли в Летен театър Бургас. Финалът ще бъде на 10 ноември в Зала 1 на НДК. Билетите за събитието са в продажба в платформата eventim.bg.

Свързани новини

Любо Киров - "Още от теб"

11.06.2018

Любо Киров със златен албум

18.10.2017

Любо Киров с национално турне

28.06.2017

Любо Киров представя Знам на турне

20.03.2017

Любо Киров събира най-големите си хитове

06.03.2017

Коментари