Окончателно: Jennifer Garner и Ben Affleck все пак се развеждат

Ben Affleck и и Jennifer Garner вече официално подадоха документи за развод, пише vesti.bg. В началото на март двамата решиха да дадат втори шанс на брака си, но явно опитът им е бил неуспешен.
 
Двойката се отказала от всякакви претенции в съда за подялбата на съвместно придобитото имущество и ще имат общо попечителство над децата. Холивудските знаменитости са подали документите за разтрогване на брака едновременно. И двамата са се отказали от услугите на адвокати. Договорили са се да продължат заедно да възпитават децата си. Въпросът за издръжката им остава открит и ще зависи от решението на съда.
 
Ben Affleck и Jennifer Garner обявиха решението си да се разделят още през 2015. Преди сватбата те не бяха сключвали предбрачен договор. Това означава, че имуществото им, придобито по време на брака, може да бъде разделено поравно.
 
Според американските медии двойката е стигнала до развод заради пристрастяването на Affleck към хазарта, нещо което актьорът отрича. Други слухове гласяха, че режисьорът е изневерил на Garner с бавачката.

Свързани новини

Работи се по чета част на франчайза

04.04.2024

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Първи кадри на новия филм с Джей Ло

15.03.2024

Най-лошият филм за 2023г. е ...

12.03.2024

Кой обра ''Оскари''-ите ?

11.03.2024