Традицията продължава - "Легендите" в Шабла за Джулай Морнинг

Мелодиите на вечните български рок хитове, изпълнени от супергрупата "Легендите", ще съпроводят изгрева на слънцето на Джулай Морниг в Шабла. Групата ще продължи традицията, чиито основи бяха поставени миналата година с изключително успешния им концерт, който събра стотици любители на свободния дух на плажа в Шабла. 
 
 
Очаква се концертът да събере на едно място няколко поколения българи, които да пеят заедно с Константин Цеков от ФСБ, Митко Кърнев от D2, Любо Киров, Константин Марков и Стенли от "Тангра. 
 
Те ще излязат на сцената в нощта на 30 юни срещу 1 юли, под звездите на централния плаж на къмпинг "Добруджа" (на 6 км. от Шабла) точно в 3 часа след полунощ. Плажът ще бъде огласен от класически хитове като "Нашият град", "Сто години", "Нямаше кой да ни каже", "Другият", "Обещание", "Може би", "Любовта, без която не можем", "Обсебен", "Бъди какъвто си", "Има ли цветя", "Оловният войник", "Жулиета", "След десет години", "Сбогом", "Ледено момиче", "Да те жадувам" и др.
 
Музикалната програма за Джулай Морнинг ще започне около 22 часа на 30 юни. Началото на вечерта ще поставят варненските рок групи Бумеранг и Headmaster, като се очаква да се включат и други местни таланти.  
 

Свързани новини

"Легендите" с концерт на открито

01.06.2017

"Легендите" със закриващ концерт в София

08.11.2016

Тони Димитрова става част от "Легендите"

19.07.2016

Легендите с първи концерт от турнето

07.03.2016