Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени с турне и клип (видео)

Барът е до морето и морето е до бара…  - това е мотото, под което ще премине лятото за Стефан Вълдорев, Стунджи Янкулов, Веселин Веселинов-Еко, Иван Лечев и Мирослав Иванов. 
 
Фразата е взета от летният хит на групата "По-полека" и именно на такива знакови морски дестинации ще се състоят повечето им концерти - на пясъка, до бара и вълните. Дори и местата за градските концерти, като откриващия в София и закриващия в Пловдив, са избрани така, че да придават същата ваканционна морска атмосфера, с която между впрочем, е зареден и целият последен албум на Обичайните заподозрени 10 ½.
 
 
Турнето стартира на 20 юли в София, преминава през Варна, Арапя, Китен, Созопол, Царево, Градина, Ахтопол и приключва на 31 август в Летния театър на Пловдив. Специален акцент в него ще бъде участието на групата в празниците Аполония на 29 август.
 
В пълен унисон с лятното настроение, Обичайните заподозрени пускат и новото си видео към песента "Самонедейменервиратака (Пикник)". То е дело на режисьора Камелия П. Петрова и оператора Стефан Врачев и се отличава с екстравагантните костюми на музикантите от бандата, така и с очарователното присъствие на пет млади актриси:  Джулия Бочева, Цвета Дойчева, Ангелина Русева, Дайяна Димитрова, Евгения Ангелова.
 
Ето и всички дати на концертите от лятната обиколка:
20 юли - Маймунарника, София
21 юли - Ментол, Варна
22 юли - Pampero, Къмпинг Арапя
28 юли - Весел бар, Къмпинг Китен
29 юли - Малката Текила, Созопол
2 август - Django, Царево
3 август – Bash Bar, Къмпинг Градина
5 август – La Vita Club, Ахтопол
29 август - Аполония, Созопол
31 август - Летен театър, Пловдив
 
Билетите за стартиращия концерт - на открито в София, клуб Маймунарника, 20 юли, вече се предлагат в мрежата на Eventim.bg - на промоционални цени от 10 лв. 

Свързани новини

"Обичайните заподозрени" с нов концерт

21.11.2018

Стефан Вълдобрев с коледно турне

31.10.2018

"Обичайните заподозрени" откриват кино

08.10.2018

Стефан Вълдобрев с ново видео

09.08.2018

Джулай: Стефан Вълдобрев и Обратен ефект

27.06.2018

Коментари