Bruno Mars и David Guetta се обединяват за "Versace On The Floor" (аудио)

Bruno Mars и David Guetta представят "Versace on the Floor (Bruno Mars vs. David Guetta)" – официалния ремикс на последния супер успешен сингъл на Mars.
 
 
Третият и най-скорошен сингъл от платинения трети албум на Bruno Mars 24K Magic, "Versace On The Floor" вече е със златен статус, въпреки че влезе в програмата на мултиформатните радиа по-рано този месец. Официалното аудио, качено в YouTube, има над 117 милиона прослушвания.
 
Сега можем да ви представим официалния ремикс от световно известния продуцент и DJ David Guetta. С ритмична и тежка бас линия, подкрепяща съблазняващия и извисяващ се глас на Bruno Mars, песента има синтезирани електронни елементи, които създават аранжимент, смесващ креативността на двамата артисти.
 
Говорейки за ремиксирането на хитовия сингъл, Guetta сподели: "Много съм горд с това, че имах възможността да работя с Bruno Mars по "Versace On The Floor". Това не е просто ремикс, това е общата работа на двама артисти, и комбинация от два различни свята. Целта ми беше да направя така, че да звучи по-денс и да е подходяща за DJ сетове, но същевременно да покажа уважение към оригиналното звучене, и да запазя баланса между песента и гласа му, защото е толкова красив. Надявах се да създам нещо, което да не е само за един тип хора, точно както Bruno прави качествена музика, отправена към широка аудитория. Той наистина е музикант и текстописец на по-високо ниво. Знаех това и преди, но след като работих върху музиката му, съм напълно убеден."
 
Наскоро Guetta и Mars респективно откриха и закриха Billboard Music Awards, като Guetta изпълни "Light My Body Up" с Nicki Minaj, а Mars сложи край на шоуто с телевизионния дебют на "Versace On The Floor". В неделя Mars направи началото на BET Awards изключително с наелектризиращо изпълнение и си тръгна с първата си статуетка от наградите – за Best R&B/Pop Male Artist.

Свързани новини

В очакване на звездно бебе

17.11.2023

#BestNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#BestNewMusic тази седмица

08.04.2022

Тейлър Суифт покори и Billboard

23.11.2021