"That’s What I Like" на Bruno Mars завладя радио ефира

Bruno Mars за пореден път завладява ефира с новия си оглавяващ класациите сингъл "That’s What I Like". 
 
 
Второто парче от платинения трети албум на Mars 24K Magic миналата седмица се изкачи до върха на класациите Adult R&B и Urban AС, след като оглави Rhythmic, Urban Mainstream и CHR/Top 40. Сингълът, който преди това достигна до #1 в Billboard Hot 100, е седмото парче на изпълнителя, оглавило основната класация на Billboard, и вече е сертифициран с тройна платина от RIAA с продажби и прослушвания над 3 милиона.
 
Огромния успех на "That’s What I Like" затвърждава позицията на Bruno Mars на една от най-големите звезди в историята на класациите. В момента е на равно с Usher в статистиката за солов певец с най-много песни, оглавили Radio Songs. Освен това, Bruno е един от малкото артисти, написали и продуцирали всички свои сингли, достигнали до върха на класациите. Всеки от трите му студийни албума е съдържал песен, оглавила Hot 100. Със седем сингъла, постигнали това, Mars е на върха на класацията за певци с най-много Hot 100 хитове за последното десетилетие, задминаващ имена като Justin Bieber, Drake, Eminem и The Weekend. Bruno Mars е и най-бързо издалия 5 оглавили класацията сингли, след Elvis Presley.
 
Oфициалното видео към песента, режисирано от самия Bruno Mars, до момента има над 658 милиона преглеждания в официалния канал на изпълнителя в платформата за видео споделяне.
 
 
Друга новина е, че наскоро Bruno Mars и David Guetta представиха "Versace On The Floor" (Bruno Mars vs. David Guetta), официалния ремикс на последния сингъл на Bruno, който вече е достъпен във всички дигитални платформи. "Versace On The Floor" вече е сертифициран със злато от RIAA, въпреки че се върти по мултиформатните радиостанции от по-малко от месец. Освен това, официалното аудио има над 121 милиона преслушвания само в YouTube.

Свързани новини

Тейлър Суифт покори и Billboard

23.11.2021

Чуй най-новото от Silk Sonic: "Skate"

30.07.2021

Bruno Mars с уникален рекорд

02.06.2021

Silk Sonic и "Leave the Door Open"

05.03.2021

Oнлайн музикален фестивал PlayOn Fest

23.04.2020